post

Het roulette burenspel

Het roulette burenspel is een manier van spelen die je kunt toepassen bij online roulette. Het is helemaal niet ingewikkeld: het roulette burenspel is een strategie welke precies inhoudt wat de naam al zegt. Het gaat om de verwachting dat de roulette bal ook in het vakje naast het getal kan komen waar je op hebt ingezet. Dus als je denkt dat de bal in het vak met bijvoorbeeld nummer vierendertig gaat vallen, dan zet je niet alleen op dit nummer in maar ook op de twee nabijgelegen buren van dit nummer. Er zijn natuurlijk variaties van deze strategie. Je kunt het burenspel namelijk spelen met één buur, maar ook met twee buren of drie buren. Het roulette burenspel is een zeer specifieke strategie bij het spelen van roulette.

Hoe werkt het roulette burenspel in de praktijk

Aan de hand van het volgende voorbeeld leggen we uit hoe het burenspel precies in zijn werk gaat. Laten we het eerder genoemde nummer vierendertig als nummer nemen waarop je wil inzetten.
Als je met een buur gaat spelen, zet je dus in op vakje vierendertig en de nummers die direct hiernaast liggen: zeventien en zes, dit zijn de buren en hierop zet je dus ook in met deze strategie. Wanneer je met twee buren het roulette burenspel wil spelen, zet dan in op vierendertig, zeventien, zes, en vakjes vijfentwintig en zevenentwintig. En als je voor drie buren gaat, dan zet je in op dezelfde getallen als bij twee buren, inclusief weer de daarnaast liggende getallen (in dit geval twee en dertien). Zoals we al aangaven, het is geen moeilijke strategie om in de praktijk te gebruiken.
Bij winst krijg je net als normaal uitbetaald bij het roulettespel.

Het burenspel: een alternatief

Een alternatieve variant van het burenspel is dat je ook ervoor kan kiezen om op grotere delen van de roulettetafel in te zetten. Dit kunnen series zijn of een combinatie van verschillende getallen. Let er wel op dat je, hoe meer buren je kiest voor je inzet, hoe minder de uiteindelijke winst wordt – dat is natuurlijk logisch. Maar het maakt de kans dat je een prijs wint een stuk groter, omdat je je geld op meerdere combinaties of getallen inzet. Concluderend kunnen we vaststellen dat bij deze manier van roulette geldt dat een goede buur beter is dan een verre vriend!

Wil je als Belg online roulette spelen? Probeer dan eens bij online casino Golden Palace!

One thought on “Het roulette burenspel

  1. Als je eigenlijk niet zeker weet of het kogeltje valt op een bepaald nummer, kun je beter niet volgens het burenspel spelen. Je kunt in dit geval beter je kansen spreiden en de fiches verspreid inzetten over het hele cilinder, zodat je letterlijk jouw kansen spreidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *